Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Visszatérés a Buddies Burgerbe

Hamburger és pulled pork fúzió a Zabáljcsak közreműködésével!

2016. december 16. - Csabi Konyhája

Tavasszal már jártam a Buddies Burger barátságos kis egységében és akkor két nagyon jó kis burgerhez volt szerencsém, az első benyomás rendkívül pozitív volt. Azóta a havi speciális ajánlataik mindig is csábítottak egy visszatérésre, végül a múlt havi összeállításnak köszönhetően érkezett el az én időm, mivel szerencsémre a nagy sikerre való tekintettel még decemberben is kapható az American Buddy!

dsc00949.JPG

"A téma Amerika, ennek megfelelően nem hiányozhat a házi készítésű bbq szósz, amit egy picit megcsavartak a srácok és Dr Pepper került bele a Cola helyett. Tettek még bele coleslawt, pirított hagymát, jalapeno paprikát, paradicsomot és vörös cheddar sajtot. Engem már ennyivel megvettek, de még csináltak hozzá egy kis pulled porkot is. Az eredmény fantasztikus lett." Olvasható a hivatalos leírásban. Az étlapon továbbra is maradt a háromféle húsméret, ami jelen esetben is érvényben van, így megmaradva az arany középútnál, 15 dekás hússal kértem, és így még mindig csak 1300 Ft volt a fizetendő összeg.

Legutóbbi ittjártamhoz képest sikerült egy kicsit csinosítani a belső designon is, valamint egy egészen elképesztő dologra lettem figyelmes a vendégtérben megtalálható kézmosó egységnél. Egy nagy plakát hirdeti, hogy egész nyugodtan készítsünk magunknak egy teát (ingyen!), amire később az igencsak beszédes, jófej személyzet is felhívta a figyelmünket. Ez ebben a kutya hidegben bizony egy nagyon nemes gesztus. Pacsi!

dsc00948.JPG

dsc00954.JPG


A burger, ahogy előzetesen a hivatalos fotón, úgy a valóságban is egészen elképesztően gyönyörű és természetesen ahogy az várható volt, ízre sem okozott csalódást. A hús tökéletesen mediumra sütve, amit előzetesen meg is kérdeztek, ami ugyan egy dolog, de itt úgy látszik rendesen meg is tudják csinálni! Az utóbbi időben ezzel kapcsolatban volt pár kellemetlen élményem, ezért tartom ezt most fontosnak kiemelni. A pulled pork felől nem lehetett kétség, hogy kiváló lesz, hiszen a Zabáljcsakos srácok nem ismerik a tréfát ilyen téren, a húspogácsával együtt elég komoly párost alkot. A zöldségek, a szósz és a pirított hagyma is remekül teszi a dolgát, igazság szerint mindenféle kilengés nélkül, kiválóan dolgoznak össze az egyes elemek, hogy egy igazán csúcsszuper hamburgernek nevezhessük az American Buddy-t. Igazi nekem való, kellemesen csípős, lucskos burger ez. A zsemle mondjuk nekem még mindig picit gyenge pont, kissé túlságosan is súlytalan, ugyanakkor abból a szempontból pozitív, hogy legalább nem a "kenyérrel" lakik jól a vendég, de azért én akkor is kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha egy valamivel masszívabb bucit is tartanának egyfajta teszt jelleggel a jelenlegi mellett...

dsc00957.JPG

A zsemle ettől függetlenül kategóriájában jónak mondható és működik az összeállítás minden esetben. Drága cimborám egy mexikói burgerre nevezett be, egy kicsit belekóstoltam abba is és hát nincs nagyon mit ragozni, az is nagyon jól muzsikált, így aztán egy újabb igencsak kellemes élménnyel gazdagodtam és összességében továbbra is egy erősen ajánlott burgerező a Buddies, a pulled porkos burgert pedig mindenképp érdemes kipróbálni, mert ennyi pénzért tényleg szinte ajándék!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7412047853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása