Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

II. Csabi Konyhája & Hari Kebab Burger Party

Ott zárul az idei események sora, ahol januárban kezdődött

2019. november 14. - Csabi Konyhája

Az idei év eseményeiről elmondható, hogy fantasztikus helyszíneken zajlottak és minden képzeletet felülmúló érdeklődés övezte a burger partikat, rengeteg régi törzsvendéggel és sok új érdeklődővel vegyesen. A januári Hari Kebabos debütálás után úgy gondoltam, hogy egy másfajta kompozícióval jó ötlet lesz ugyanitt zárni a 2019-es burger party szezont, aztán ha minden jól megy, valamikor tavasszal ismét kezdetét veheti majd az események sorozata. A januári party frenetikusan sikerült (képgaléria itt), úgyhogy egészen biztos, hogy jó hangulatban és finom falatokban most sem lesz hiány! Fogadjátok hát sok szeretettel a HÚSIMÁDÓ CSK BURGERt, ami egy igencsak elvetemült kebab/hamburger keresztezés!

hariburger.jpg

Aki járt már a Hariban, esetleg a januári burger partin, annak nem lesz újdonság, hogy a keretet klasszikus zsemle helyett a kebabnál is használt helyben kelesztett és frissen kisütött pita alkotja, ami már eleve egy elég erős kiindulási pont. Hús fronton a legutóbbi eseményhez hasonlóan, illetve anno a Bikini Beach partikon megismert ízletes, szaftos, spéci fűszerezésű 15 dkg-os marha húspogácsa lesz a központi elem, amit sütés közben ajvárral kenek meg és sajtot olvasztok rá. Ezen kívül pedig egy adag szaftos, pikáns, omlós kebab húst is pakolunk a pitába. Zöldség fronton friss, ropogós jégsaláta, néhány szelet paradicsom és sült hagyma kerül még az összeállításba, amit tetszés szerint választható két szuper háziszósz (mentás joghurtos illetve csípős) valamelyikével koronázunk meg.

hariburger2_kis.jpg
Ami biztos, hogy kiadós adagokban és brutális ízélményben most sem lesz hiány, és a hűtőt is feltankoljuk jó kis kézműves sörökkel, csak a miheztartás végett. A hambi mellett pedig az étlap többi ínycsiklandozó tagját is kérhetitek, ha esetleg valaki nem elégszik meg a burgerrel, vagy netán vinne haza a családnak valami szuvenírt, mert hát legutóbb erre is volt példa haha. Sok szeretettel és finom falatokkal várok tehát mindenkit november 23-án szombaton 15:00 kezdettel az István u. 6. szám alatt található Hari Kebabban egy kiadós burgerezésre! Yo!

A facebook eseményt ide kattintva tudjátok jelölni, megosztásért/meghívásokért külön pacsi jár! 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr715305318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása