Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

8. Csabi Konyhája X Retro Burger Party, Budapest

Egy igazán spéci Márton-napi libaburgerrel készülünk

2023. november 08. - Csabi Konyhája
Sokan kértétek az utóbbi hónapokban, illetve sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz már újra Burger Party Budapesten. Ugyanígy sokan kértétek, hogy legyen már megint Márton-napi libaburger a Retro Büfében. Nos, ezzel az eseménnyel két legyet ütünk egy csapással, hiszen az eddigi közös események történetében először, stílszerűen Márton napon egy jó kis libaburgerrel várunk minden burger rajongót! Ráadásul nem elégedtünk meg azzal, hogy a már jól bevált receptet csak úgy újra bevessük, elég rendesen megreformáltuk azt!
retro2023.jpg

A pirított zsemle alsó felére mondhatni menetrendszerűen érkezik a saláta-lilahagyma-paradicsom triója, amihez csemegeuborka és egy komolyabb mennyiségű kisebb darabokra kockázott libatepertő fog kerülni némi burgerszósz társaságában. Erre a csodás ágyra kerül a spéci fűszerezésű 160g libahúspogácsa, amire sütés közben füstölt sajtot olvasztunk és némi sushi gyömbérrel koronázzuk meg. A felső régiót végül egy saját készítésű füstös-hagymás-mangós pikáns szósszal koronázzuk meg. Egy egészen elképesztő és egyedi ízbombát alkottunk meg ezzel a burgerrel, amit kizárólag ezen a napon tudtok megkóstolni, ne hagyjátok ki!
retrodetails2023.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6218253279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása