Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

12. Csabi Konyhája X Retro Burger Party

Egy igazi olaszos összeállítással a középpontban

2024. augusztus 12. - Csabi Konyhája

Ahogy azt a legutóbbi eseménynél már jeleztem, ezúttal egy jó kis terasszal kibővített helyszínen várunk mindenkit az immáron 12. alkalommal megrendezésre kerülő Csabi Konyhája X Retro Burger Party keretein belül a fővárosban! 

img_9772.JPG

Ezúttal egy kicsit szabadabbra engedtük a fantáziánkat és úgy alkottunk meg egy talán nem annyira szokványos összeállítást, hogy az közben a maga egyszerűségével hódít. Egy igazán ízig-vérig olaszos hamburgert álmodtunk meg, ami a következőképpen áll össze. A pirított zsemle aljára a szokásos jégsaláta-csemegeuborka-lilahagyma trión kívül szárított paradicsom és fokhagymás szósz fog kerülni. Ezen az alapon foglal majd helyet a 150g marhahúspogácsa, amire sütés közben mozzarella sajtot olvasztunk és egy szelet Serrano sonkával koronázzuk meg. Végül de nem utolsósorban egy saját készítésű fűszeres paradicsomszósszal tesszük fel az i-re pontot. Egy igazán ütős ízvilágú, ám mégis egységes burger ez, amit szokás szerint bűn lenne kihagyni! 

01fejlec.png

Találkozzunk augusztus 16-án pénteken a Retróban és próbáljátok ki ezt a kizárólag ezen az egy napon kapható specialitást!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4918463967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása