Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Rántott csirkemájas tortilla tekercs

A Don Pepe júniusi különleges ajánlata

2020. június 08. - Csabi Konyhája

A blog rendszeres olvasóinak nyilván a könyökén jön már ki a Don Pepe tekercsei iránt érzett rajongásom, de mégis úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal meg kell említenem, hiszen szorosan hozzátartozik a teljes képhez, illetve minden esetben egy erős de egyáltalán nem elfogult kiindulási alap. Ráadásul az utóbbi időben rendre igencsak pozitív élményekkel gazdagodtam, így aztán most is pozitív előjelekkel vártam az újabb összeállítást, amit ugyan nem mondanék teljesen hétköznapinak, de nem is iratkozik fel a legextrémebb Don Pepe őrületek listájára, amivel egyébként nincs is semmi baj.

dsc08621.JPG

Júniusban a rántott csirkemáj került az összeállítás középpontjába és a békéscsabai étteremből rendelve, a csomagolásból kibontva ismételten pozitívan indult az ismerkedés a nagy művel. A tortilla lap szépen meg lett pirítva, kettévágva pedig gusztusos kép fogadott, nem lett egyáltalán túlzsúfolva a töltet, jól láthatóan minden szereplő a helyén volt és közben egészen elképesztő, mesés illatfelhő kerített hatalmába, aminek köszönhetően a fotózás közben már szinte feltartóztathatatlanul indult meg a nyálelválasztásom. 

dsc08615.JPG

dsc08616.JPG

Már rögtön az első harapásnál elégedetten nyugtáztam, hogy megint sikerült egy nagyon jó tekercset megálmodni, illetve megalkotni a Don Pepénél. A rántott máj ízre és állagra is első osztályú, pedig én aztán nagyon kritikus vagyok ezen a téren (is). A kellő mennyiségű és nagyon jól megpirított bacon kiválóan passzolt hozzá és a coleslaw is nagyon szépen teljesített, egyedül a főtt tojást éreztem kissé idegennek ebben az környezetben de egyébként bajom se volt vele. A csemege uborka is adott egy jó kis pluszt az ízvilághoz, meg hát egy rántott máj mellé szinte elengedhetetlen kísérő már alapból is. A füstölt mozzarella is tovább emelte az összeállítás fényét a cheddar szósszal együtt és ezzel nem is maradt hátra több összetevő, amit megdicsérhetnék. Ez bizony ismét egy rendkívül finom, nem túlzó, nem extrém, ellenben rendkívül ízletes és a szó legjobb értelmében vett érdekes összhatású tekercs, csak júniusban a Don Pepe kínálatában!

dsc08622.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3815744618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása