Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Chicken & Egg Tortilla a Don Pepe márciusi ajánlata

Egy igazán tavaszias, ütős kis tekercs

2023. március 10. - Csabi Konyhája

Ismét egy újdonság kedvenc ételcsoportomon belül, ami első olvasatra egy igazi tavaszváró, tavaszias összeállítás lett, én pedig a békásmegyeri étteremből rendelve teszteltem le, hogy milyen is ez a tekercs. (3490.-)

dsc04757_1.JPG

A tortilla lapba sajtkrém, füstölt mozzarella, bébiparaj, lilahagyma, paradicsom, rostonsült csirkemell, tojás, tartár és jalapeno került és már fogásra, súlyra is egy jól megtermett darab. A fóliából kibontva mondjuk már érződött, hogy picit átázott szegény és nincs meg az a ropogós külseje a tekercsnek, mint szokott. Félbevágva szépen megmutatja magát minden összetevő, én pedig gyermeki lelkesedéssel vetettem bele magam a falatozásba. Az élményen azért némileg rontott, hogy valahol a langyos és a hideg között volt a tekercs hőmérséklete, viszont nekem még így is nagyon nagyon bejött az összeállítás! Tényleg jól el lettek találva az ízek és az arányok, egy igencsak erőteljes ízvilágú tekercs ez, ami felülmúlta az előzetes várakozásaimat, viszont a kihűlt és kissé elázott tortilla azért levont az élmény összességéből.

dsc04752.JPG

dsc04754.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5718066190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása