Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

GRILLEZETT LAZACSALÁTÁS TEKERCS a Don Pepe novemberi újdonsága

Egy abszolút korrekt tortilla tekercs, ami pontosan annyit ad, amit a leírás alapján remélni lehet

2022. november 10. - Csabi Konyhája

A Don Pepe aktuális havi újdonságai közt ismét helyet kapott egyik kedvenc ételcsoportom, a tortilla tekercs, azaz roller, ami egy lazacos összeállítás. A tortilla lapba parajos sajtkrém, jégsaláta, paradicsom, aszalt paradicsom, grillezett lazackockák, szezámmag, tartár, főtt tojás és füstölt mozzarella kerül (3990.-), én pedig a békásmegyeri étteremből rendelve vártam a futár érkezését! dsc04382.JPG

Az alufóliából kicsomagolva mindent rendben találtam, korrekt kis pirítást kapott a tekercs, ami félbe vágva is egy mondhatni szimpatikus képet mutatott. Az első falatnál egyébként hirtelen egy húsvéti ízvilág kerített hatalmába, ami így novemberben azért kicsit össze is zavart, de amúgy azt kell mondanom, hogy egy abszolút korrekt, színes ízvilágú, finom tekercs ez! Nincsenek kiugró elemek benne, inkább egy harmonikus összhang jellemzi az összeállítást. Azért nekem még mindig hiányzik valami kis csibészség, egy leheletnyi őrület ezekből a havi ajánlatokból az utóbbi időkben, amik miatt régebben mindig úgy tudtam rajongani.

dsc04381.JPG

dsc04385.JPG

dsc04383.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2617969380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása