Szép lassan már az összes létező zöldségből csináltam krémlevest, de azért még persze van néhány versenyző a listámon, ilyen volt például a zöldborsó is. Rögtön az elején le is lövöm a poént, hogy szerintem ennek a cikknek a megírása több időt fog igénybe venni, mint a leves elkészítése, hiszen ez már tényleg a pofátlanság netovábbja, ami az egyszerűséget és a gyorsaságot illeti, haha.
Nem csak hogy baromi jól nézett ki, de rendkívül ízletes, igencsak pikáns ízvilágú leveske született, amit tálalásnál még apróra vágott petrezselyemmel is megszórtam. És akkor itt szeretném is megragadni az alkalmat zárszóként, hogy értetlenségemet fejezzem ki a különböző porlevesek és társaik létezését illetően, amikor itt az ékes bizonyíték, hogy hogyan csináljunk gyorsan, egyszerűen, és megkockáztatom kevesebb anyagi ráfordítással nagyon finomat!
(2 nagy adag)
(2 nagy adag)