Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Egészséges és nagyon zöld, extrém ízvilágú krémleves

Van benne kelkáposzta, spenót, barna rizs és csicseriborsó is

2019. május 24. - Csabi Konyhája

Az utóbbi idők mostoha időjárása jó alapot biztosított valami jó kis ütős krémleveshez, ami a testet és lelket egyaránt megmelengeti. Ezúttal egy igen extrém egyveleget sikerült összehoznom, a végeredménnyel kapcsolatban pedig én magam se voltam teljes biztos előzetesen, hogy milyen is lesz, de mint…

Tovább

Egészben sült marhanyak

Egyszerűen elkészíthető szaftos finomság

Nagy rajongója vagyok a barbecue műfajnak, aminek egyik alap tétele, hogy alacsony hőfokon sokáig készül a hús. Én most ugyan nem BBQ műfajban, de az előbbi elvet szem előtt tartva fogtam neki a hússütésnek úgy, hogy korábban még nem próbálkoztam nagyobb húsdarab egészben sütésével. Mivel igen sok…

Tovább
süti beállítások módosítása