Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Vörösboros szarvaspörkölt gombával

Juhtúrós-tejfölös tésztával kínálva garantált a totális katarzis

2020. november 28. - Csabi Konyhája

Egy jó barátomtól kaptam egy adag dámszarvas lapockát és viszonylag hosszabb időbe telt mire kitaláltam, hogy mi, illetve egész pontosan hogyan is készüljön belőle. Mivel túl nagy tapasztalatom nincs vadhúsok terén, így azért pár témába vágó oldalt alaposan átolvastam mire összeállt a fejemben az…

Tovább

Céklás-csirkés tészta kelbimbóval és sok sajttal

Egy igazán őrült íz- és színkavalkád, ami sütőben összesütve az igazi

A blog rendszeres olvasói már jól tudják, hogy nagy cékla rajongó vagyok, aztán amikor elkezdtem azon gondolkodni, hogy mit is csináljak belőle, rögtön elkezdtek jönni a vadabbnál vadabb ötletek és még én magam is kicsit meglepődtem, hogy a szóban forgó receptbe végül belevágtam. Azért persze bíztam…

Tovább
süti beállítások módosítása