Korábban már csináltam egy jó kis IPA sörös sertéspörköltet, most ezen a vonalon maradva ezúttal egy sörös sertésragu készítésébe fogtam bele, amihez a pörkölthöz hasonlóan én lapockát használtam, de ez természetesen ízlés szerint variálható.
Korábban már csináltam egy jó kis IPA sörös sertéspörköltet, most ezen a vonalon maradva ezúttal egy sörös sertésragu készítésébe fogtam bele, amihez a pörkölthöz hasonlóan én lapockát használtam, de ez természetesen ízlés szerint variálható.
Nagy rajongója vagyok a túrós édességeknek, én magam viszont viszonylag régen alkottam ebben a műfajban, így aztán gondoltam, itt az ideje valami ütős finomságnak! Valami nagyon könnyed kis desszert volt az elképzelés, hamar össze is állt a recept, a végeredmény pedig minden előzetes várakozásomat felülmúlta. Csak azt sajnáltam, hogy nem nagyobb tepsivel sütöttem...
2015 augusztusában nyitotta meg első éttermét az Oktogonnál a Bamba Marha, én pedig természetesen ott voltam már a kezdeteknél is és persze azóta is élénk figyelemmel követem nyomon az immáron 11 étteremmel büszkélkedő Bamba életútját. Gondolom azt már senkinek nem kell különösebben ecsetelni, hogy Jancsa Jani kulináris vezető felel többek között a finomabbnál finomabb kompozíciók megalkotásáért és a kerek évforduló alkalmából igencsak erős változáson ment keresztül nem csak a logó, de az étlap is. Ezen apropóból látogattam el a Bazilikánál található egységbe.
A Don Pepe szeptemberi akciós ajánlata nem sikerült a legizgalmasabbra, de végül a MEDITERRÁN EXTRA PIZZA (4990.-) csak le lett tesztelve, bízva egy korrekt élményben. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.