Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A 10 éves Bamba Marha újdonságai

A kerek évfordulóhoz méltó újdonságok a kínálatban

2025. szeptember 16. - Csabi Konyhája

2015 augusztusában nyitotta meg első éttermét az Oktogonnál a Bamba Marha, én pedig természetesen ott voltam már a kezdeteknél is és persze azóta is élénk figyelemmel követem nyomon az immáron 11 étteremmel büszkélkedő Bamba életútját. Gondolom azt már senkinek nem kell különösebben ecsetelni, hogy Jancsa Jani kulináris vezető felel többek között a finomabbnál finomabb kompozíciók megalkotásáért és a kerek évforduló alkalmából igencsak erős változáson ment keresztül nem csak a logó, de az étlap is. Ezen apropóból látogattam el a Bazilikánál található egységbe.

img_2662.JPG

Tovább

16. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party, Nagymegyer (SK)

Ezúttal egy brutál bárány burgerrel várunk mindenkit a szezonzáró eseményre!

Hahó Burgerfanok! A 16. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party alkalmából egy igazi különlegességgel készülünk, a közös események során először szakítunk a marhahússal és egy igazán dögös bárány burgerrel várunk mindenkit sok-sok szeretettel és persze kitörő lelkesedéssel! 
img_7593.JPG

Tovább

Don Pepe MEDITERRÁN PIZZA a hónap extra ajánlata

Nem igazán extra és sajnos nem is igazán jó

A Don Pepe szeptemberi akciós ajánlata nem sikerült a legizgalmasabbra, de végül a MEDITERRÁN EXTRA PIZZA (4990.-) csak le lett tesztelve, bízva egy korrekt élményben. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.

dsc06443.JPG

Tovább

Barackos sült zabkása

Kókusz is színesíti az ízvilágot, tálalásnál pedig jégkrémmel is megkoronázhatjuk

A legutóbbi barackos crumble zsenialitásán felbuzdulva maradt a két főszereplő, a barack és a zabpehely, de ezúttal egy elvadult, sütőben sütött zabkása lett a végeredmény, ami akár frissen, langyosan, vagy másnap hűtőhidegen is egy csodálatos csemege.

dsc06435.JPG

Tovább

Muszaka, a görög rakott padlizsán

Egy elég melós recept, de minden fáradságot megér ez a csodás étel

Még a tavaszi ciprusi kiruccanásom alkalmával fogadtam meg, hogy muszáj lesz elkészítenem a saját muszaka verziómat, aminek most érkezett el az ideje. Rengeteg különböző receptet átnyálaztam előzetesen a témában és végül leszűrve a tanulságot, összeállítottam a saját kis receptemet és bíztam benne, hogy a végeredmény pont olyan frenetikus lesz, mint amilyennek elképzeltem.

dsc06423.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása