Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Joghurtos pácban érlelt pulykamell, fahéjas padlizsánnal

2013. február 02. - Csabi Konyhája

A jelen írás tárgyát képező recepthez az ötletet egy nagyon kedves régi ismerősöm / volt osztálytársam, valamint az ő vérprofi és imádnivaló blogja, az Illatok a konyhámból adta, amit egyébként mindenkinek csak ajánlani tudok! A képek és a leírás alapján is igencsak kedvemrevalónak tűnt a recept,…

Tovább

A Római parton #2 (Leander Terasz)

Gondolkoztam, hogy vajon írjak-e azon alkalmakról is, amikor nem minden úgy sült el, ahogy azt vártam, vagy ha éppen kifejezetten rossz élményben volt részem valahol? A kezdeti kétségeimen felülkerekedve végül rájöttem, hogy miért is ne?! Nyilván elsősorban nem az otthoni főzőcskézéseim fognak a…

Tovább

Pikáns párizsis penne

Nagyon nagy kedvenceim a tésztafélék, a milánói/bolognai cuccok pedig különösképpen. Persze mindig igyekszek változtatni az összetevőkön, ízesítésen, így mindig különleges tud maradni ez a könnyen és gyorsan elkészíthető finomság. Ezúttal viszont úgy gondoltam, hogy a darált hús helyett kipróbálok…

Tovább

Variációk rántottára

Ha éppen nincsen ideje az embernek valami komolyat főzni, egy jó rántottát bármikor össze lehet dobni. Arról nem is beszélve, hogy némi találékonysággal nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, illetve a végtelenségig lehet variálni, bonyolítani a dolgokat. Ezúttal egy mondhatni klasszikus és egy…

Tovább
süti beállítások módosítása