Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Darált húsos texasi krumpli tejföllel és sajttal

2013. február 24. - Csabi Konyhája

A darált hús egy igazán hálás alapanyag, hiszen elég sokféleképpen el lehet készíteni és elég sok mindenhez fel lehet használni. Persze az egyik legnagyobb kedvenc a tésztás párosítás, ezúttal viszont krumplival társítottam, aminek egy igazán különleges, pikáns különlegesség lett a vége!

Tovább

BaconKing giga hamburger @ Burger House, Budapest (Óbuda)

A Burger House már több üzlettel is megtalálható Budapesten, a szórólapjukat és a honlapjukat elnézve pedig rendkívül szimpatikusnak tűnt a hely előzetesen, arról nem is beszélve, hogy a manapság annyira talán már nem egyedülálló óriási giga méretű hamburger jelenti az egyik legfőbb csáberőt a…

Tovább

Sajtburger leves @ Bodega, Budapest

Hogy micsoda?! Igen, sajtburger leves. Elsőre nekem is elég furának tűnt, illetve elképzelni sem tudtam, hogy ez milyen lehet. Korábban még csak nem is hallottam róla, aztán a próbatermünknél, a Vágóhídnál van egy Bodega nevezetű nagyon barátságos kajálda, ami egyszer csak a heti menüjére tűzte eme…

Tovább

Zöldfűszeres, citromos csirke, salátával

Ezt a receptet még a Paprika TV-ben láttam valamelyik híres szakács műsorában és nagyon megtetszett, mivel én mindig is féltem egészben megsütni a csirkét sütőben. Jelen esetben pedig az adja meg a biztonságérzetet és egyben lecsökkenti a sütésidőt is, hogy vagy a mellénél, vagy a hátánál (ízlés…

Tovább
süti beállítások módosítása