Az Andrássy úton található Pulit már jól ismertem, hiszen a szomszédos Kantin testvér étterme, illetve mindkét helyre rendszeresen szoktunk vendégeket küldeni a hostelből, ahol dolgozok, én viszont még egyik egységet sem teszteltem korábban. Egy spontán ötlettől vezérelve egy szombat este megnéztük, hogy mit tud ez a Puli...
Az étlapon egyébként nem sok olyan extravagáns fogást találtam, amire szívesen beneveztem volna, egyedül a bélszín steak fogott meg vargányás krumplipürével és kéksajtmártással. Úgyis régen ettem már steaket, így végül e mellett döntöttem. Drága kollégám pedig egy jó libamáj fogásra nevezett be. Nem sokkal később meg is érkeztek az ételek, a gond csupán csak az volt, hogy drága barátom nem teljesen azt kapta amit kért, mert végül libamáj roston, tokaji szőlőmártással helyett egy picinyke darab májat kapott egy kis pirítósra helyezve, haha, viccesen nézett ki, főleg az én igencsak tekintélyes steak tálam mellett...
A steak egyébként egészen kiváló volt. Tökéletesen mediumra sütve úgy, hogy mégsem maradt rágós, meseszerűen omlós volt az egész. Ezt azért érzem fontosnak kiemelni, mert sajnos ezt nem sok helyen tudják ilyen jól elkészíteni, bár tudom azt is, hogy mindezidáig az igazi nagynevű steakházakban nem jártam még. A krumplipüré is nagyon rendben volt és a kéksajt mártás is csodásan passzolt a húshoz. Végül a javított libamáj fogás is jól teljesített, tehát a kavarodások ellenére azt kell mondanom, hogy az étel vitathatatlanul magas szinten muzsikál a Puliban! Ettől függetlenül nem hiszem, hogy egyhamar vissza fogok térni.