Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Gombás karfiolpörkölt

2015. október 17. - Csabi Konyhája

A legutóbbi tepsis gombás tésztám és rakott padlizsánom sikerén felbuzdulva gondoltam tovább folytatom vega kalandozásaimat ill. a vega pörköltfőzési tudományomat viszem ezúttal tovább egyik régi kedvencemmel, a karfiollal a főszerepben!

Tovább

Burger Mustra #60 - Flott, Budapest

Ismét egy Bónusz Brigád akció, aminek nem tudtam ellenállni, illetve elég régen csaptam már le valamelyik ajánlatukra, és mivel volt pár száz forint bónuszom az egyenlegen, úgy voltam vele, kár lenne veszni hagyni és kipróbálok valami újat, ahova amúgy nagy eséllyel magamtól nem mennék el... Így…

Tovább

Rakott padlizsán

A padlizsán nem tartozik kifejezetten a kedvenc zöldségeim közé. Igazság szerint grill partik alkalmával utáltam meg, pontosabban fogalmazva, sose szerettem. Ennek mondjuk ellentmond, hogy a padlizsánkrémet viszont kifejezetten szeretem, haha, szóval eléggé érett már, hogy főzzek valamit, valami…

Tovább
süti beállítások módosítása