Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Fckng HOT Burger - Kihívás és chili est!

Azt hiszed bírod az erőset? Gondold újra!

2017. június 20. - Csabi Konyhája

Június 23-án egy nem mindennapi evőverseny (Facebook esemény) kerül megrendezésre a Bikini Beach (VIII. Vas utca 16. I. emelet) teraszon, ahol immáron negyedik éve zajlanak a Csabi Konyhája események! Az idei saját fejlesztésű és nagysikerű hamburgerem dupla változatát kell majd a lehető legrövidebb idő alatt megennie a vállalkozó szellemű versenyzőknek, nehezítésképpen pedig brutálisan csípős lesz az összeállítás, hiszen a chili rajongók körében már jól ismert Sárréti Chilifarm segít felturbózni a hambit néhány válogatott ínyencséggel.

19224976_1542449059150621_1144357059329306857_n.jpg

Az indulóknak minél hamarabb meg kell enniük a pokolian erős burgert, amit követően még 5 percig tűrniük kell majd a fájdalmat az asztalnál ülve mindenféle ital és tisztálkodási lehetőség nélkül. Az első három helyezett a Chilifarm által felajánlott értékes ajándékcsomaggal és további Csabi Konyhája nyereménnyel lesz gazdagabb. A Sárréti Chilifarmot egyébként a W35-ös erősevő versenyekről ismerem, ahol annak idején én is indultam és három alkalommal is derekasan helytálltam, a baráti viszonyt és munkakapcsolatot pedig az utóbbi időben a Revolución Budapesten keresztül ápoljuk a mai napig. A terasz és a blogom történetének első ilyen jellegű rendezvényére nem csak a versenyzőket (már teljesen betelt a 10 főben maximált mezőny), de minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk, hiszen egész biztosan nagy buli lesz!

chili.jpg

A verseny után természetesen lesz lehetőség az alap burgert, de akár a verseny összeállítást is megkóstolni. Múlt héten elkészítettük a hambi teszt verzióját, amit aztán két vállalkozó szellemű chili rajongó próbált elfogyasztani... A tesztről egy nagyon jó kis beszámoló is íródott, képekkel megspékelve, az alábbiakban pedig egy kis videót is láthattok róla. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr412608835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2017.06.20. 21:28:09

Szeretem a csípőset, de van egy szint, ami felett már nem tudom élvezni.

ChiliAdmin 2017.06.21. 06:20:05

Ez finom lesz, nagyon várom már a pénteket!

Csabi Konyhája · http://csabikonyhaja.blog.hu 2017.06.21. 08:34:19

@Étteremkritikus: Ezzel látod én is így vagyok egyébként. Ez már bőven azon a szinten túl lesz, de van, akinek ez kell... :)))
süti beállítások módosítása