Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #135 - New York Sandwich, Siófok

Mert nem csak a Petőfi sétányból áll Siófok.

2017. augusztus 20. - Csabi Konyhája

Aki egy kicsit is nyitott szemmel jár a világban, az azért tudja jól, hogy Siófok nem csak a Petőfi sétányból áll. Az elmúlt 1-2 évben már a legtöbb hambizót leteszteltem a sétányon, most pedig a szokásos éves siófoki lazulásom alkalmával elsőként baráti tanácsra a Fő téren található New York Sandwich szimpatikus kis egységénél próbálkoztam, ami egyébként egész évben várja a vendégeket, nem csak a nyári főszezonban.

dsc03573.JPG

A kínálat gerincét a szendvicsek alkotják, de vannak még hamburgerek és tortillák is az étlapon. A fix menün kívül pedig a spéci ajánlatokat egy kis táblára írva tanulmányozhatjuk. Én az alap, Original New York Burger mellett döntöttem, amibe az alap összetevőkön (buci, paradicsom, jégsaláta, csemegeuborka, hagyma, sajt, húspogácsa) kívül hambiszósz kerül még és mindez csupán 1190 forintért. Extraként még bacont is kértem bele (+280 Ft), a teljesség kedvéért.

Már első ránézésre is nagyon szimpatikus a vágódeszkán érkező burger és bizony az első harapások is tovább erősítik az érzést, hogy ez egy nagyon korrekt hely, nagyon korrekt ételekkel. A buci rendkívül friss, könnyed, a rengeteg szósz is nagyon jól működik, miközben a kellemesen fűszeres hús is kiválóan teszi a dolgát. Egy picit kevesebb sütés talán tovább emelte volna az élményt, de teljesen rendben volt így is az összhatás. A bacont ugyan nem igazán találtam a burgerben, de még így is azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon egységes, finoman csucsogós, ízletes, korrekt burger volt

Házigazdám, teszttársam, aki egyben nagy New York Sandwich törzsvendég is, a spéci ajánlatok közül a pepperonis hátszínt választotta pitában és hát bizony az is nagyon erős összeállításnak bizonyult, adagra és ízre is hibátlanul teljesített, baromi dögös ízvilággal. Egészen biztos, hogy legközelebb is kipróbálok majd valamit, ha erre járok, hiszen elég sok szimpatikus versenyzőt találtam az étlapon, aki pedig szereti saját maga összeállítani a szendvicsét elemenként, nekik van egy jó hírem, hiszen itt arra is van lehetőség!

dsc03559.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2412759034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása