Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Nagyon sajtos és nagyon szaftos kacsa szendvics a Don Pepétől!

Újabb kemencés szendvics debütált, aminél finomabbat nehezen lehetne kívánni.

2017. december 17. - Csabi Konyhája

Nem kis meglepetésemre, a múlt havi lazacos, egyébként igencsak kiválóan sikerült kemencés szendvics után most decemberben ismét debütált egy új szendó, méghozzá egy eléggé durván jól hangzó Smoky Duck / Füstös Kacsa néven. A promó fotó és a leírás is sok jóval kecsegtetett, én pedig bíztam a…

Tovább

Burger Mustra #145 - Szarvasburger @ Advent Óbudán

Ha csak egy valamit kóstolsz meg a karácsonyi vásárokban Budapesten, az ez legyen!

Ahhoz nemigen férhet kétség, hogy a különböző karácsonyi vásárok színvonala évről évre folyamatosan csökken, miközben az árak egyre csak nőnek és nem igazán több az egész egy a külföldi turistáknak szánt parasztvakításnál, legalábbis ami a fővárost illeti. De persze emlékszem én még az egész…

Tovább

6 különböző szósz tesztje a Sárréti Chilifarm kínálatából

A szószok rendkívül finomak, egyediek, én pedig még mindig élek!

A Sárréti Chilifarmot aligha kell ma már bemutatni bárkinek is, aki szenvedélyesen szereti a különböző csípős érdekességeket, ráadásul én is időről időre jelentkezek egy cikkel a termékeikkel kapcsolatban, illetve a receptjeimben is egyre többször kerül felhasználásra valamelyik remekbe szabott…

Tovább
süti beállítások módosítása