Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

II. Csabi Konyhája & Grebb Burger Party

Ismét egy spéci brutál burgerrel készülünk az eseményre!

2018. október 18. - Csabi Konyhája

A júniusi első közös hamburger party után elérkezett a várva-várt folytatás! Ismét egy korábban már jól bevált, a budapesti burger fanok számára már-már legendásnak számító burgerem kerül terítékre egy kicsit Grebbesítve. Az évszakhoz kiválóan passzoló kicsit disznótoros jellegű összeállítás PIGGY BURGER névre hallgat és az alábbiakban részletezem is, hogy hogyan áll össze.

36340449_2139875706258246_4428731359489425408_o.jpg

A már jól ismert házi buci alja egy jó kis fűszeres Békési Aranymájassal lesz megkenve, amire párolt lilakáposztát halmozunk majd. Erre kerül a 15dkg fűszeres sertés húspogácsa, a kihagyhatatlan házi hagymalekvárral és ráolvasztott sajttal. Természetesen nem hiányozhat a Grebb védjegyének számító göngyölt császár sem, miközben csemegeuborka és almapaprika felel majd a savasságért. Szósz fronton pedig egy jófajta ketchuppal öntjük majd nyakon az egészet de persze a csípős pártiak még extrázhatnak a Kígyós Chili kiváló termékeivel is.

kesz.jpg

Egy igazán brutális kihagyhatatlan ízorgia! Gyere el és próbáld ki Te is!!!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6914308191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása