Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Füstölt bordaporc édesburgonyával

Egy erőteljes és különleges ízvilágú füstös finomság

2024. november 14. - Csabi Konyhája

A füstölt bordaporc nagy kedvencem, lencséhez, de akár töltött káposztához is kiváló társ, ezúttal pedig édesburgonyával párosítottam össze, a végeredmény pedig egy jó kis sűrű, szaftos ízbomba lett.

Tovább

Csabi Konyhája X Zabáljcsak Gourmet Burger Party

Egy igazán autentikus BBQ burgerrel készülünk

Mi a franc tartott ennyi ideig? Merülhet fel jogosan a kérdés, hiszen lényegében a Zabáljcsak lassan egy évtizedes működése kezdetétől fogva nagy rajongója és tisztelője vagyok Takiék munkásságának, amiről több ízben is írtam már itt a blogon és hát persze a jó kapcsolat is adott volt, így aztán…

Tovább
süti beállítások módosítása