Nem is olyan régen csináltam már egy elég menő spenótos-kéksajtos csirkét, most pedig hasonló témakörben ám mégis egy eléggé más ételt készítettem.
Nem is olyan régen csináltam már egy elég menő spenótos-kéksajtos csirkét, most pedig hasonló témakörben ám mégis egy eléggé más ételt készítettem.
Pulled beef mac 'n' cheese, azaz tépett marhás sajtos tészta. Korábban már én is elkészített az amcsi féle sajtos tésztát, de nagy rajongója nem lettem. Aztán később újra próbálkoztam és chilis babbal ötvözve már egy határozottan megnyerő, egy igazán ütős gasztronómia élményt sikerült alkotnom. Aztán nemrégiben a Zabáljcsakkal közös eseményem alkalmával a srácok megdobtak egy kis tépett marhanyakkal és rövid gondolkozás után hamar megszületett a döntés, miszerint ismét egy nem mindennapi gasztronómiai keresztezésbe fogok.
Már milliószor eltekertem a sződligeti Sportterasz mellett, illetve egyszer megálltam inni egy limonádét is már, most viszont már előre elterveztem, hogy hazafelé tekerve megállok egy jó hambira majd.
A Don Pepe áprilisi újdonságait látva nem igazán dobtam hátast, még talán a piadina tűnt a leginkább érdekesnek, izgalmasnak sütőtökkel és kacsahússal a főszerepben, így erre végül ezt le is teszteltem. (3890.-) Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
A legutóbbi, máltai cikkhez hasonlóan most is igyekszem a tapasztalataimat megosztani a kedves olvasókkal, tippekkel, ajánlásokkal fűszerezve. Jó szokásom szerint alapos kutatómunka előzte meg az utat a nevezetességek, látnivalók mellett természetesen a helyi finomságokból is felkészültem, illetve jó pár szimpatikus vendéglátó egységet is elmentettem. Nyilvánvalóan így is volt, ami végül kimaradt, de azért azt hiszem semmi okom panaszra összességében.