Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

6. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party

Ezúttal kétnapos lesz a rendezvény és egy jó kis dögös tavaszias burgerrel készülünk

2022. május 09. - Csabi Konyhája
Végre elérkezett az az időpont, amit minden évben a legjobban várok! Bár nem szívesen teszek különbséget a Csabi Konyhája események között, de több szempontból is egyértelműen a nagymegyeri burger fieszták a legmozgalmasabbak, legsikeresebbek és legemlékezetesebbek minden egyes alkalommal. Ennek megfelelően az idei szezon nyitányaként nem csak egy őrületesen finom és különleges burgerrel készülünk, hanem kiterjesztjük kétnaposra az eseményt! Egyrészt, hogy mi se haljunk bele teljesen a pörgésbe, másrészt pedig hogy így Ti is tudjatok választani, hogy számotokra melyik nap optimálisabb, illetve remélhetőleg így aztán tényleg senki sem fog kimaradni a jóból. Pénteken 14:00 kezdettel, szombaton pedig a szokásos 12:00 starttal várunk majd minden kedves érdeklődőt és természetesen jelezni fogjuk, amint betelik valamelyik nap, illetve kifogyunk az alapanyagokból, így aztán szokás szerint érdemes előre foglalni a már jól megszokott elérhetőségek valamelyikén. 
csk_chili_est_6.jpg

Na de nézzük is a burgert! 
A zsemle aljára egy nagyon spéci, őrületesen finom házi kőrözött fog kerülni néhány szelet retek társaságában, és erre fogjuk helyezni a 160g szaftos húspogácsát, amire sütés közben füstölt edami sajtot olvasztunk. Erre egy szelet borsos kérgű marhasonka fog még kerülni, néhány szelet csemegeuborka társaságában, szószként pedig a már jól ismert Chili House háziszósz teszi fel az i-re a pontot. Egy tavaszias hangulatú igazi ízbomba ez, ami után garantáltan megnyalja mindenki mind a 10 ujját! A finom ízek és a szokásos fergeteges hangulat garantált!
img_e8074.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6817824289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása