Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Fahéjas-almás palacsinta sütőben

2013. szeptember 21. - Csabi Konyhája

Ahogy azt a tojásleves poszt végén ígértem, jöjjön a folytatás! Igazából ritkán szoktam több fogást csinálni egyszerre, de valahogy ez a kettő nagyon összepasszolt, illetve így legalább attól sem kellett félnem, hogy éhen maradok. ;) A palacsintát amúgy is imádom, de így hogy az egészet sütőben…

Tovább

Tojásleves

Valami egyszerűt akartam összedobni és finomat, gyorsan. Az alapötlet már korábban megszületett, amihez az alapanyagokért sem kellett rohangálni, hiszen annyira alap dolgok, hogy minden volt otthon. Igazából az egyik gitárosunk roppant viccesen előadott tojáspörkölt készítési technikája adta meg a…

Tovább

A Római-parton #4 (Harcsafilé @ Hekk Drive)

Egyszerűen imádom a Római-partot, ahol jókat lehet sétálni, jobbnál jobb árusok hada csábít valami finom étel elfogyasztására, ráadásul nagyon közel is van. Néhány hónappal ezelőtt az árvíz idején szomorú is voltam a látványtól, így nyár végén viszont egyrészt kíváncsi voltam milyen állapotok…

Tovább
süti beállítások módosítása