Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csülkös hagymás bab

2013. február 16. - Csabi Konyhája

Drága jó zenekaromnak, az Insane-nek az őszi turnéja igencsak bővelkedett eseményekben, vidám percekben, új barátságokban, új élményekben, köztük természetesen gasztronómiai csodákban is. Sajnos nem mindig voltam résen ha az archiválásról volt szó, de a szóban forgó kisebb csodát mindenképp…

Tovább

Mustáros-tárkonyos pulykaragu sajttal egybesütve

Ahogy azt már korábban többször is kifejtettem, nagyon szeretem a tésztás kajákat. A már alapból is szuper ételt pedig úgy lehet a legtöbbször egy még magasabb szintre emelni, ha jó sok sajttal megszórva a tetejét sütőben még jól összesütjük az egészet. Ez esetben sem tettem másképp.

Tovább

Csülöksonkás omlett bagettben

A tojás rendkívül hálás alapanyag és önmagában is sokféleképpen el lehet készíteni, hiszen elég csak a főtt tojásra, a rántottára, a tükörtojásra, vagy épp a most szóban forgó omlettre gondolni. Ráadásul az omlettnek is rengeteg variánsa létezik, én ezúttal azzal dobtam fel a dolgot, hogy egy friss…

Tovább
süti beállítások módosítása