Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Spenótos palacsinta sajtszósszal

2015. március 15. - Csabi Konyhája

Ez a recept egyszerűen sikerre volt ítélve a legelső pillanattól kezdve. Az összetevők mindegyike a kedvenceim közé tartozik, a spenót-palcsinta-sajt trió egyesítése mégis igen extrém ötletnek tűnt, magát a végeredményt pedig én magam is gyermeki lelkesedéssel vártam.

Tovább

Gyros mustra Miskolcon!

Kaptam egy nagyon jó miskolci hamburgerező tippet (Bitang Joe), viszont sajnos nem sikerült úgy alakítani a dolgokat, hogy nyitási időben meglátogathassam azt, így egy jó kis koncertet követően a központban kóborolva végül a Kazinczy utcában három (!) közvetlenül egymás mellett elhelyezkedő gyros…

Tovább

Házi steakburgonya

Egész biztosan mindenkinek megvan a maga kis szuper receptje a tökéletes sültkrumplira, illetve már a különböző receptgyűjtő oldalak is tele vannak a TÖKÉLETES krumpli ígéretével kecsegtető leírásokkal. Én magam viszonylag elég ritkán szoktam csinálni, de ha hozzáfogok akkor egész biztos, hogy…

Tovább
süti beállítások módosítása