Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Gyömbéres édesburgonya-krémleves

Kellemesen csípős és ellenállhatatlanul finom, egy igazi csodafegyver a hideg ellen!

2016. október 09. - Csabi Konyhája

Most, hogy tagadhatatlanul beköszöntött a fogvacogtató hideg, újra teret engedtem határtalan krémleves fanatizmusomnak, a szóban forgó levessel pedig újfent igencsak magasra helyeztem azt a bizonyos lécet és rögtön új kedvenc született!

Tovább

Álmaink lángosa Szentendrén!

Egy szűk kis sikátorban igazi lángos mennyország található.

Korábban már írtam párszor szentendrei kirándulásaimról és gasztro kalandozásaimról, lángos fronton például kétszer is ódákat zengtem már a Fantázia Lángosról, viszont jól tudtam, hogy a Fő tér mellett egy szűk kis sikátorban is található egy lángosozó, amiről sok jót hallottam/olvastam már…

Tovább

Sütőben sült hot dog

Leveles tésztába bugyolált katarzis!

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy sokszor merítek ötletet én is a No Salty oldalán található receptekből, de az is sokszor előfordul, hogy egy adott ételről talált több, néha 5-6 különböző recept nekem leginkább szimpatikus elemeit gyúrom össze egy teljesen új egyveleggé. Ezúttal is a No Salty…

Tovább
süti beállítások módosítása