Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Smokey Monkies Bar-BQ - füst és hús Óbudán

Egy nagyon szimpatikus kis BBQ egységgel gazdagodott Kaszásdűlő.

2017. március 26. - Csabi Konyhája

Már egy jó ideje élénk érdeklődéssel figyeltem, hogy mi készülődik a Szentendrei úton Kaszásdűlőnél, hiszen a megboldogult Fanni büfét kívülről pofás reklám plakát díszítette, miszerint hamarosan itt egy BBQ hely fog nyílni. Na erre aztán igazán nem számítottam! Óbuda ezen része amúgy se…

Tovább

Mexkitchen - egy falat mexikó

Mindent megtalálunk az étlapon, ami egy tex-mex helytől elvárható.

A Mexkitchen anno food truck-ként indult, amiből ma már kettővel járják az országot és egy beülős helyük is van Budán, a Pauler utcában, ahol korábban a Betevő működött. Tavaly a Street Food éjszakája alkalmával figyeltem fel rájuk, de az első látogatásom akkor még nem történt meg. Az étlapot…

Tovább

Made in Pasta - minden, ami tészta

Egy pizzaszelet és nagy kedvencem, a lasagne is górcső alá került!

Óriási tésztarajongó vagyok, ezt szerintem a blog olvasóinak nem kell már különösebben ecsetelnem, hiszen a receptjeimnek egészen biztos, hogy legalább fele valamilyen tészta alapú étel. Így aztán meglehetősen nagy elvárásokkal vettem az irányt az Oktogon felé, ahol a nemrég már kivesézésre került…

Tovább

Rizses darált hús csoda

A gyorsan, sokat, finomat iskolapéldája, ráadásul rendkívül laktató és megunhatatlan!

Az utóbbi időben sajnos nem nagyon volt időm, lehetőségem a konyhában kísérletezgetni, de amikor legutóbb főzésre került a sor, eszembe jutott egyik ősrégi saját specialitásom, amit már jó rég nem készítettem el. Én amúgyis szeretek jó nagy adagokat csinálni, ha már egyszer nekifogok a főzésnek, de…

Tovább
süti beállítások módosítása