Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Go-Free Bár - édes és sós belga gofrik tárháza

Glutén- és laktózmentes változatban is!

2017. április 07. - Csabi Konyhája

A Dohány utcában található Go-Free már 4 éve várja a belga gofri rajongóit és én magam is régóta tudtam létezésükről, viszont csak a napokban döntöttem úgy, hogy ideje lecsekkolni a kínálatot. Ennek ugye legfőbb oka, hogy alapból nem vagyok egy nagy édesség rajongó, ugyanakkor pont a gofrit nagyon…

Tovább

Japanika - ázsiai konyhaművészet mesterfokon

A tempurában sült sushi belül olvadozó sajttal csak egy a sok különlegesség közül!

Tavaly június óta ékesíti Budapest belvárosát a Japanika étteremlánc első magyar sushi bárja rendkívül színes és kívánatos választékkal az ázsiai konyha rajongóinak legnagyobb örömére. Mert hogy itt bizony szinte mindenbe kerül egy (vagy több) csavar és valóban nehéz dolga van az embernek az étlapba…

Tovább
süti beállítások módosítása