Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Sütőben sült édesburgonya

Mennyei nassolnivaló, amit lehetetlen abbahagyni!

2017. január 14. - Csabi Konyhája

Nagy kedvencem az édesburgonya, amiből legutóbb egy isteni krémlevest készítettem, most pedig elérkezett az ideje, hogy egy korábbi, kissé félresikerült próbálkozás után végre elkészítsem a saját kis sültkrumplimat, édesburgonyából!

Tovább

Burger Mustra #120 - Kedvenc Bisztró, Budapest

Üde színfolt egy pláza ételkínálatában.

A tavaly szeptemberben nyílt Kedvenc Bisztróról már több forrásból is jókat hallottam, olvastam, a végső lökést a teszthez pedig a toplistás cikkem alatti újabb ajánlás, illetve hiányolás adta meg. A hely érdekessége, hogy egy plázában, nevezetesen a Mammutban található meg, ami azért nem annyira…

Tovább

Házi kacsatepertő

Ahogy a nemrégiben írt rosé kacsamell esetében, így itt is egy még a nyáron kapott szeretetcsomag volt a kiváló alapanyag forrása, amit ezúton is köszönök még egyszer kedves barátomnak. Én nagy tepertő rajongó vagyok, és mivel két csomag kacsahájat is kaptam (egyik 90dkg, a másik 1kg), így elég…

Tovább
süti beállítások módosítása