Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Argentin angus rib eye steak serpenyőben sütve

Te is lehetsz házi steak mester, a folyamat egyszerűbb, mint gondolnád!

2017. január 22. - Csabi Konyhája

Nagyon szeretem a steaket, de az a nagy helyzet, hogy nagyképűség nélkül kijelenthetem, hogy az eddigi legjobb, amit valaha ettem, az első saját próbálkozásom volt, ami ráadásul egy T-bone steak volt, ami ugye nem épp a legegyszerűbbek egyike. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy azért a…

Tovább

Négysajtos Bamba Burger @ Deák tér

Leteszteltem a Bamba Marha hármas egységében az aktuális havi specialitást!

Egy évvel ezelőtt, egy frenetikus Sloppy Joe burgerrel vette kezdetét a Bamba Marha mágikus sorozata, miszerint minden hónapban egy spéci összeállítással várják a burger fanatikusokat én pedig úgy döntöttem, hogy ideje lecsekkolni a harmadik, és egyben legfiatalabb egységet a Deák téren, hiszen…

Tovább

Pikáns kaszinótojás

Tökéletes vendégváró egy kis csavarral.

A kaszinótojást aligha kell bárkinek is bemutatni, nekem például nagy kedvencem, én magam is sikerrel elkészítettem már néhányszor, illetve belefutottam már vendégségben is 1-2 a szó nem éppen pozitív értelmében vett érdekes műbe, aztán amikor valamelyik nap véletlenszerűen belefutottam egy igencsak…

Tovább

Burger Mustra #121 - Hoppácska!, Budapest

Még mindig van új a nap alatt: kürtőskalács burger, amitől garantált a katarzis!

Alig egy hónapja, hogy felfedeztem és instant rajongója lettem a Ráday utcában található Hoppácska! néven tevékenykedő kis kürtőskalácsozónak, aminek különlegessége abban rejlik, hogy nem mindennapi töltelékekkel kínálják ezt a finomságot, amivel teljesen új szintre emelik a történetet. Édes és sós…

Tovább
süti beállítások módosítása