Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Kolbászos lencsefőzelék füstölt bordaporccal

Egy igazán dögös, füstös-húsos lakoma

2018. június 29. - Csabi Konyhája

Talán egy kicsit évszakidegen az alábbi recept, ugyanakkor meg egyrészt engem az ilyen dolgok sose zavartak, másrészt pedig nehogy már csak újévkor lehessen/kelljen lencsét enni, haha! Eddigi lencse műveim ugyan hivatalosan levesnek minősültek de valahogy mégis félúton voltak a főzelék felé, jó sok…

Tovább

Mag Kert - a BBQ színtér legifjabb üdvöskéje

Minőségi húsok, köret specialitások, kellemes környezet

Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a barbecue helyek száma és népszerűsége idehaza a fővárosban és vidéken egyaránt. Egy abszolút szerethető műfaj, amiben az alapanyagok minőségén túl fontos a szakmai tudás, hozzáértés is és talán pont emiatt sem feltétlenül könnyű eldöntenie az embernek, hogy…

Tovább
süti beállítások módosítása