Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Brassói aprópecsenye

Íme egy tuti recept a jól ismert fogáshoz!

2018. szeptember 16. - Csabi Konyhája

Az szinte biztos, hogy mindenki evett már életében brassóit, az már viszont egy másik kérdés, hogy vajon hogyan is kell pontosan elkészíteni? Ezzel kapcsolatban nyilván megoszlanak a vélemények, de mivel az étel eredetét tekintve is elég érdekes és kevéssé konkrét dolgokat lehet találni a neten…

Tovább

Cubano Burger a Bamba Marha szeptemberi őrülete

Egy igazi húsimádó ízorgia

Legutóbb júniusban, a legújabb egységben teszteltem le a havi Bamba Marha specialitást és akkor a hely és maga a burger is teljesen letaglózott. A szeptemberi ajánlatot látva és olvasva megint azt éreztem, hogy ez az összeállítás nekem lett kitalálva, így aztán fel is kerekedtem, ezúttal a…

Tovább

Egy jó kis lasagne, amivel lehetetlen mellélőni

Egyik régi nagy kedvencem, a tészták királya

Mivel nagy tésztarajongó vagyok, így aztán nem véletlen, hogy a lasagne is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, amit végülis úgy is lehetne definiálni, hogy egy brutális rakottas tésztacsoda. Ha jobban belegondol az ember, elkészítése nem kifejezetten bonyolult, ennek ellenére, vagy talán pont…

Tovább
süti beállítások módosítása