Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Brokkolikrémleves

Beköszöntött az ősz, és vele együtt a krémleves-szezon is

2018. szeptember 29. - Csabi Konyhája

A blog rendszeres olvasói már jól tudják, hogy nagy krémleves fanatikus vagyok, így aztán a hirtelen jött brutális lehűlésnek köszönhetően nem is kellett sokat várni, hogy nekiessek egy újabb műnek ebben a megunhatatlan műfajban. Az idei krémleves őrületet egy remekbe szabott, pofonegyszerű…

Tovább

Feltámadt a Keserű Méz!

Megjelent az első magyar kézműves sör új kiadása

Annak idején életem első kézműves söre a Keserű Méz volt, ha az emlékezetem nem csal, akkor egy a Bajor Sörözőben elköltött jó kis burger társaságában, így aztán kellemes nosztalgiával töltött el a jelen cikk témájául szolgáló hír. Ugyan évekkel később újrakóstolva már nem igazán éreztem azt, hogy…

Tovább
süti beállítások módosítása