Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Aszalt szilvával töltött, baconbe göngyölt pulykamell

Édes és sós ízek mennyei násza, egy igazi villantós vendégváró étel

2019. január 19. - Csabi Konyhája

Nagy rajongója vagyok az édes és a sós ízek találkozásának, illetve úgy alapból szeretem a kicsit extrémebb összeházasításokat, még ha ez a recept nem is nevezhető kifejezetten szélsőségesnek, de az elkészült végeredmény valahogy mégis sokkal komolyabb lett, mint amire előzetesen számítottam.…

Tovább

MexBeef Wrap - egy igazán dögös, mexikói tekercs a Don Pepétől

Chilis bab kedvelők előnyben!

A Don Pepe legifjabb ételcsoportja, a tortilla tekerések az eddigiek alapján engem elég nagy rajongóvá tettek, hiszen ízre és adagra is jól eltalált kajákról van szó és a MexBeef Wrap névre hallgató (1980.-) januári összeállításról pedig már első olvasatra megállapítottam, hogy olyan, mintha…

Tovább
süti beállítások módosítása