Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Brokkolis-ananászos tarja

Extrém ízkavalkád keleties felhangokkal

2019. október 25. - Csabi Konyhája

Régen főztem már valami finomat tarjából, pedig nagyon szeretem ezt a húst, így aztán elérkezett az idő, hogy ismét alkossak valami ütőset ezzel az alapanyaggal a főszerepben. Azt tudtam, hogy nem egyben és nem is szeletelve akarom használni, így aztán egy közel négy éves szuper receptemet vettem…

Tovább

Mézes-mustáros csirke kicsit másképpen

Sütőtökkel és néhány apró fordulattal újraértelmezve

A legutóbbi sütőtökös-spenótos spagetti sikerén felbuzdulva most egy jól ismert és talán mindenki által közkedvelt receptet turbóztam fel és értelmeztem kicsit újra, aminek egy egészen bődületesen zseniális ízélményű gasztro csoda lett a végeredménye. Pedig az elején még nem is vettem annyira…

Tovább
süti beállítások módosítása