Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Kapros-túros tészta kolbásszal és szalonnával

Sütőben összesütve és sajttal az igazi!

2020. április 19. - Csabi Konyhája

Korábban alkottam már valami hasonlót, ez csak később jutott eszembe, de nincs is ezzel semmi baj, mert hát ha valami igazán jó, azt a végtelenségig lehet variálni. Az alapkoncepció ugyan erősen hasonló, jelen esetben egy adag jó kis házikolbász adja meg az igazi különlegességét ennek az elvadult…

Tovább

Grillezett kalács aszalt szilvával és szalonnával

A legjobb dolog, ami a maradék kaláccsal történhet

Most így Húsvét után különösen aktuális lehet, hogy megmaradt némi kalács, amiből nagyon egyszerűen lehet mennyei finomságot varázsolni. Nekem az ünneptől függetlenül várta már a sorsát egy ideje a fagyasztóban pár szelet egyébként elég hitvány minőségű csíkos kalács és gondoltam itt az ideje, hogy…

Tovább
süti beállítások módosítása