Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Törökországi íztúra #3 - Baydöner, Izmir

A végére azért csak jutott egy igazi, mindent elsöprő katarzis

2020. január 31. - Csabi Konyhája

Az érkezés utáni kissé szürreális de azért mindenképp pozitív élményként megmaradó nagy zabálást és a másnapi igencsak minimalista dürümözést követően a harmadik ízkaland az egyébként egy ideig Budapesten is működő Baydöner egységében történt, továbbra is Izmir központi sétálóutcáján. A szuper…

Tovább

Törökországi íztúra #2 - Sakipağa Dönerevi, Izmir

A minimalizmus jegyében

Folytatódjon hát törökországi ízkalandozásaim bemutatója! Az első este igazán eseménydúsra sikerült, a másnapi kis kalandozást, városnézést követően csöppet megéhezve tértünk be az első utunkba kerülő kebaboshoz, ami Sakipağa DÖNEREVI névre hallgatott és elég erős kontrasztot mutatott a cigifüstös…

Tovább

Botrányos fércmunka lett a Don Pepe havi burgere

A hangzatos összeállítás a valóságban teljesen más képet mutat

Korábban már többször kifejtettem értetlenségemet azzal kapcsolatban, hogy mennyire furcsák a minőségi ingadozások a Don Pepénél, hiszen egy franchise lényege az lenne, hogy az adott étel, mindig, minden körülmények között ugyanolyan legyen. Persze apró eltérések lehetnek, sőt, még akár izgalmasnak…

Tovább
süti beállítások módosítása