Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Pácolt oldalas zellerpürével

A hús puha és szaftos, szinte magától leomlik a csontról

2020. október 11. - Csabi Konyhája

Nyilván mindenkinek megvannak a maga kis trükkjei ha oldalasról van szó, én most egy rendkívül intenzív ízvilágú páccal próbálkoztam, köret fronton pedig szakítva a szinte alapvetésnek számító krumplival, zellerpürét készítettem mellé, így aztán egy minden ízében rendkívül harsány, erőteljes…

Tovább

Kínai csirkés pirított tészta

Amilyen gyorsan elkészíthető, legalább olyan finom is!

Az egyik nap a boltban bóklászva megakadt a szemem egy csomag Chow Mein tésztán, aminek a hátoldalán volt is egy pofonegyszerű, szimpatikus kis recept, amihez már csak némi csirkemellet kellett vennem, hiszen otthon a hűtőben már várta az alkalmas pillanatot egy csomag fagyasztott kínai…

Tovább
süti beállítások módosítása