Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Harcha - a marokkói kenyér

Édes vagy sós feltéttel, de köretként is megállja a helyét

2021. május 13. - Csabi Konyhája

Korábban még csak nem is hallottam erről az ételről, viszont egy jópofa cikk hamar meghozta a kedvemet, hogy én is elkészítsem. Ráadásul annyira megtetszett már az alapgondolat is, hogy a neten kutakodva több, eltérő elkészítési módot is találtam, így végül két különböző módon is kipróbáltam.

Tovább

A tökéletes házi gnocchi nyomában

Amilyen egyszerű a recept, olyan könnyű elrontani, de ha egyszer ráérzünk, akkor garantált a függőség

A carbonara után most egy újabb emblematikus olasz tésztaételt vettem górcső alá. Korábban csináltam már egy elég menő sütőben sült gnocchit, ami után elhatároztam, hogy nem nyugszom addig, amíg nem emelem tökélyre a gnocchi készítési tudásomat. Több receptet is kipróbáltam, különböző burgonyákkal…

Tovább
süti beállítások módosítása