Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Házi készítésű húsos burek

Rendkívül laktató és ropogós finomság

2021. június 20. - Csabi Konyhája

Egyik legnagyobb kedvenceim közé tartozik a burek és talán kissé meglepő módon, de életem legjobbját körülbelül 20 évvel ezelőtt Békéscsabán ettem egy olyan látványpékségben, ahol ha minden igaz szerb pékek dolgoztak, így aztán nem véletlen, hogy valami egészen fantasztikusan kiváló volt a burek…

Tovább

Gyulai burgerező & pizzázó a STOP franchise legújabb tagja

Stílusosan egy pizzaburgert teszteltem le

A békéscsabai STOP Burgerről már több ízben írtam, illetve egy Csabi Konyhája eseményt is megrendeztük 2-3 évvel ezelőtt, majd tavaly egy pizzázó képében megnyílt a kettes számú egység is, amiről szintén csak szuperlatívuszokban tudtam nyilatkozni. Nemrégiben pedig Gyulán nyitotta meg kapuit a…

Tovább

Nudli Tésztakantin - tipikus magyar tésztaételek modern köntösben

A főváros gasztronómiai kínálatának egyik legújabb és fontos résztvevője

Balogh Dani barátom már sokszor sokféleképpen bizonyított a gasztronómia területén. Ott jeleskedett a hazai burger forradalom idején is a W35-nél, majd a számomra mai napig egyik legnagyobb kedvenc helyemet, a Revoluciónt nyitotta meg a legmenőbb tex-mex fogásokkal. Legutóbb desszert fronton, egész…

Tovább
süti beállítások módosítása