Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A legegyszerűbb tarte tatin

Fordított almatorta megúszósan

2021. szeptember 23. - Csabi Konyhája

Nem is olyan régen már csináltam banános tarte tatint, akkor meg is fogadtam, hogy el fogom készíteni az almás verzióját is. Úgy voltam vele, hogy ha már belevágok, valamit mindenképp változtatni akarok az alaprecepten és elhatároztam, hogy totálisan megúszósra veszem a figurát és a karamellkészítés…

Tovább

Sertésdagadó rebarbara szószos tésztával

Egy igazán különleges ízélmény

Egy Jamie Oliver receptvideó adta az ötletet ehhez az ételhez és többé-kevésbé lekövetve az eredeti lépéseket készítettem el a saját verziómat. Kellően érdekesnek, izgalmasnak tűnt ez az ízkavalkád és az igazat megvallva a rebarbarás szósz maximálisan hozta is, amit előzetesen vártam, a hússal és a…

Tovább
süti beállítások módosítása