Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Házi ravioli gombás-spenótos-juhtúrós töltelékkel

Mindez pedig mennyei házi paradicsomszósszal megkoronázva

2021. március 06. - Csabi Konyhája

A házi gyúrt tésztához létezik egy olyan alapszabály, hogy egy főre 100g lisztből és 1 tojás hozzáadásával készül. Én is így kezdtem hozzá az alaptésztámhoz, amiből ezúttal egyik nagy kedvencemet, raviolit készítettem. Igazából szinte rögtön ki is találtam egy brutálisan jó tölteléket hozzá és az is…

Tovább

Lekváros piskótatekercs

A házi baracklekvár egy kis habanero chilivel lett megbolondítva

A piskótatekercs egy igazán egyszerű, klasszikus kis édesség, ami annak idején az elsők között volt, amit elkészítettem gasztronómiai ténykedésem hajnalán. Viszont mivel azóta egyszer sem csináltam meg újra, azért egy kicsit utánanéztem pár receptnek a neten piskótakészítés terén és kissé meglepve…

Tovább
süti beállítások módosítása