Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

6. Csabi Konyhája X Retro Burger Party

Ismét fővárosi gasztro fieszta egy bombasztikus burgerrel, terasszal és fergeteges hangulattal!

2022. július 25. - Csabi Konyhája
Hahó Burger Fanok! Természetesen a július sem telhet el Burger Party nélkül, ráadásul most ismét a főváros fog helyszínül szolgálni a jeles eseménynek! Régi barátom és egyik kedvenc hazai burgeresem egy nagyon menő kis teraszt rittyentett a Retro Büfé egysége elé, így aztán egyértelmű volt, hogy ennek örömére össze kell hoznunk egy újabb közös hepajt, ami szám szerint már a 6. ilyen jellegű együttműködésünk! 
retro_2022details.png

A buci aljára jó szokás szerint salátával, lilahagymával és csemegeuborkával ágyazunk meg, valamint egy igen komoly pikantériát fog adni az egésznek az aszalt paradicsom jelenléte is itt az alsó régióban. Igény szerint Andalouse vagy csípős Samurai szósz kerül még a zöldségágyra mielőtt elfoglalja méltó helyét a 180g szaftos ANGUS húspogácsa, amire sütés közben mennyei fehér cheddar sajtot is olvasztunk majd. Természetesen nem hiányozhat az összeállításból két szelet ropogósra sütött bacon sem és a burgert egy rendkívül dögös, házi zöldbors szósszal koronázzuk meg! 
img_2800.jpg
Egy rendkívül ütős, felejthetetlen ízélményt álmodtunk meg, amit most már a szuper kis teraszon is el lehet majd fogyasztani, a hűtő pedig tele lesz jobbnál jobb üdítő különlegességekkel és különböző sörökkel is persze! Gyertek és csapjunk együtt egy fergeteges gasztro fiesztát július utolsó hétvégéjén! 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5017889959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása