A már jól ismert pirított buci alját egy spéci körtés sertésmájassal kenjük meg, majd egy adag párolt lilakáposztával fokozzuk a disznótoros életérzést. Lilahagyma és savanyított csemege almapaprika is kerül még az alsó régióba mielőtt elfoglalná méltó helyét a 150g marhahúspogácsa, amire természetesen egy szelet cheddar sajtot is olvasztunk majd sütés közben. De itt még nem állunk meg, hiszen készítünk majd egy igen spéci sertés kolbászt is, amit BBQ SMOKERben fogunk készre füstölni mielőtt a burgerbe kerülne. Ezt az igencsak bitang összeállítást pedig egy jó kis menő füstös BBQ szósszal koronázzuk meg.
A fantasztikus burger specialitás mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal várunk majd mindenkit október első hétvégéjén! Szokás szerint asztalfoglalás erősen javasolt, illetve ajánlott!