Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

13. CSABI KONYHÁJA X CHILI HOUSE BURGER PARTY

Egy igazán elvetemült disznótoros BBQ burgerrel búcsúztatjuk az idei szezont

2024. október 01. - Csabi Konyhája
Ahogy azt a legutóbbi esemény után ígértük, nem marad el idén se a triplázás! Október elején, remélhetőleg még jó időben csapunk egy hatalmas burger fiesztát, ráadásul egy igencsak ütős összeállítással, ami egy eléggé elvadult DISZNÓTOROS BBQ BURGER lesz!
brown_warm_colored_stripes_festival_facebook_event_cover_2.png 

A már jól ismert pirított buci alját egy spéci körtés sertésmájassal kenjük meg, majd egy adag párolt lilakáposztával fokozzuk a disznótoros életérzést. Lilahagyma és savanyított csemege almapaprika is kerül még az alsó régióba mielőtt elfoglalná méltó helyét a 150g marhahúspogácsa, amire természetesen egy szelet cheddar sajtot is olvasztunk majd sütés közben. De itt még nem állunk meg, hiszen készítünk majd egy igen spéci sertés kolbászt is, amit BBQ SMOKERben fogunk készre füstölni mielőtt a burgerbe kerülne. Ezt az igencsak bitang összeállítást pedig egy jó kis menő füstös BBQ szósszal koronázzuk meg.

A fantasztikus burger specialitás mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal várunk majd mindenkit október első hétvégéjén! Szokás szerint asztalfoglalás erősen javasolt, illetve ajánlott!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2818598316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása