Mi a franc tartott ennyi ideig? Merülhet fel jogosan a kérdés, hiszen lényegében a Zabáljcsak lassan egy évtizedes működése kezdetétől fogva nagy rajongója és tisztelője vagyok Takiék munkásságának, amiről több ízben is írtam már itt a blogon és hát persze a jó kapcsolat is adott volt, így aztán igazán illő volt már ennyi idő után valami közös projektbe belevágni. A szikrát igazából egy kedves követőm lelkes kommentje lobbantotta be végül, mi pedig nem sokat tétlenkedtünk, egy gyors megbeszélés keretein belül hamar meg is egyeztünk mindenben!
A 120g pirított buci aljára egy adag jó kis amerikai káposztasaláta fog kerülni és ezen az ágyon foglal majd helyet a 150g ECO MEAT magyartarka hibrid húspogácsa, amire sütés közben két szelet cheddar sajtot is olvasztunk, ami szépen körbeöleli majd a húst. Ha pedig BBQ burger, akkor persze nem hiányozhat a Zabáljcsak ikonikus pulled porkja sem, a végső ízorgiát pedig egy direkt erre az eseményre készített spéci BBQ szósszal fogjuk beteljesíteni.
Ezen kívül italok terén kraft sör vonalon lesz Ugar IPA, röviditalból igazán ütős házipálinka (alma), melegital fronton pedig jó kis forralt bort is szürcsölhettek majd. A komfortérzetet pedig sátorozott és fűtött vendégtérrel növeljük, így aztán tényleg minden adott egy frenetikus gasztro fiesztához! Most szombaton 11:00-20:00 várunk mindenkit sok szeretettel, finomságokkal és persze határtalan jókedvvel!