Ezúttal a Hop Hooligans uborkával és jalapenoval megpakolt savanyú sörére vetettük rá magunkat László Lénárttal, igencsak illusztris környezetben. És hogy minderről nekünk mi a véleményünk? Az alábbi videóból kiderül
Ezúttal a Hop Hooligans uborkával és jalapenoval megpakolt savanyú sörére vetettük rá magunkat László Lénárttal, igencsak illusztris környezetben. És hogy minderről nekünk mi a véleményünk? Az alábbi videóból kiderül
A békásmegyeri Békás Korner már egy ideje ott volt nálam a letesztelendő helyek listáján, a honlapjukra ellátogatva nagyon szimpi ételválaszték és hozzáállás jellemzi a helyet, ami mellett egyébként elég sokszor elsétáltam már, de mindig olyankor, amikor épp nem voltam éhes. Úgy éreztem, hogy itt az ideje lecsekkolni már a helyet, aminek vendégtere annyira pici, hogy tényleg csak a rendelés leadására alkalmas, viszont az üzlet előtt két kisebb asztalnál is helyet lehet foglalni. A hamburgereken kívül egyébként szendvicsek, melegszendvicsek és különböző hot dog variációk is helyet kaptak az étlapon.
Ezúttal egy alkalomhoz illő, igazán nyárias, brutálisan finom savanyú sört kóstoltunk, ami a GURI Serház KÖRÚT fergeteges újdonsága! László Lénárttal mindketten imádtuk, imádjuk, ajánljuk.
Nagyon nagy kedvencem a batáta, vagy másnéven édesburgonya, aminek ugye semmi köze a burgonyához. Szívesen kísérletezgettem korábban már, hogy klasszikus receptekben lecseréltem a krumplit batátára (rakott krumpli, paprikás krumpli) igencsak nagy sikerrel. Így aztán most elérkezett az ideje, hogy egy szintén nagy klasszikust és egyébként általam igencsak kedvelt egyszerű ételt, a krumplis tésztát gondoljam újra batáta felhasználásával. Ehhez pedig egy a SÓBORS oldalán nemrégiben látott recept szolgált ihletforrásul.
Smoothie rajongók figyelem! A horvát Pulfer Brewery új sorozatának egyik tagját vettük górcső alá László Lénárt ajánlására és egy igen kemény gyümölcstúladagolást kaptunk a végére. Akár reggeli napindítónak is működhet, haha