Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

7. Csabi Konyhája X Retro Burger Party

Egy igazán dögös szarvas burgerrel zárjuk az idei szezont

2022. december 05. - Csabi Konyhája

Hahó Burger Fanok!
Úgy gondoltuk Jocival, hogy még így az év végén csapjunk még egy burger fiesztát és a nagy ötletelések közepette hamar elindultunk egy ünnepi hangulatú összeállítás felé, elkerülve a szokásos kliséket. Nos, a végeredmény jó szokásunk szerint egy borzasztó erős ízélmény, ami úgy különleges, hogy közben végig harmonikus és egy semmi máshoz sem hasonlítható ízélmény.

retro_2022_details.jpg

A buci aljára a szokásos zöldségeken (saláta, lilahagyma, paradicsom, csemegeuborka) kívül egy spéci, házi készítésű lilahagymalekvár is fog még kerülni némi Andalouse szósz társaságában. A burger központi eleme ezúttal egy prémium minőségű szarvas húspogácsa (150g) lesz, amire a sütés közben egy 12 hónapig érlelt fehér cheddar sajtot olvasztunk. Végül némi BBQ szósszal és durvára tört dióval koronázzuk meg ezt a fenséges összeállítást!

img_3572.JPG

Gyertek és burgerezzünk együtt egy nagyot még utoljára idén! A jó hangulat, mint mindig, most is garantált! Ne feledjétek, ezúttal szokásunktól eltérően most nem hétvégén, hanem egy szerdai napon lesz az esemény!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9617986740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása