Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Spenótos paradicsomos penne

2013. március 13. - Csabi Konyhája

A spenótos sajtos nokedli receptnél már előre jeleztem, hogy a következő alkalommal kedvenc tésztámmal és paradicsommal megspékelve fogok új magaslatokba törni. Ez pedig nem is váratott magára sokáig. Az eredmény pedig minden előzetes várakozást felülmúlt, bombasiker lett a spenótos paradicsomos penne!

Amíg főtt a tésztám (fél kiló penne), addig egy nagy fej hagymát megdinszteltem és a szokásos módon fűszereztem (vegeta, édes/erős pirospaprika, bors, fokhagyma granulátum), majd egy  paradicsom konzerv hozzáadását követően még bazsalikommal is megszórtam és egy kicsit együtt rotyogtattam a cuccost, amihez kis idő elteltével egy tégla fagyasztott spenótot adtam. A felengedést követően még néhány percig hagytam együtt főni az alapomat sűrű kevergetés mellett, majd jól összeforgattam a tésztával, illetve az ilyenkor nélkülözhetetlen reszelt sajttal. Amilyen egyszerű volt elkészíteni, olyan nagyszerű lett a végeredmény! 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr368577454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.